HOMEactifloor_homepage/actifloor_homepage.html
VOORDELEN
TOEPASSINGENactifloor_toepassingen.html
FOTOGALERIJactifloor_fotogalerij/actifloor_fotogalerij.html
CONTACTactifloor_contact.html

Acrylaat

Polyurethaan

Hotspray

Cementbinding

Uitzonderlijk hygiënisch, ideaal voor voedingssector!

In de voedingssector is hygiëne van groot belang. De actifloor acrylaatvloeren zijn naadloos. Hierdoor kan vuil niet achterblijven in spleten en kieren. Door het gladde oppervlak zijn de vloeren makkelijk schoon te maken. Acrylaatvloeren zijn hier een perfect alternatief voor epoxyvloeren.


In bakkerijen, slagerijen en andere voedingsbedrijven wordt erg hard gewerkt. De actifloor gietvloeren zijn van zeer hoge kwaliteit waardoor ze niet snel verslijten.


Aan een bakkersoven kan het behoorlijk heet worden. Polymortel vloeren kunnen probleemloos tegen hoge temperaturen.Naadloos en anti-statisch, uiterst geschikt voor industrie en chemie!

De hardheid van kunstharsvloeren maakt dat ze tegen een stootje kunnen in de harde wereld van industrie en chemie. Ze zijn bovendien ook bestand tegen chemische producten. De naadloze afwerking zorgt er voor dat er geen producten of stoffen achterblijven.


In bepaalde sectoren is statische elektriciteit een grote vijand. De acrylaatvloeren van actifloor zijn antistatisch en dus perfect voor gebruik in de elektronische industrie.


Een productieproces dat stilligt is een grote kost. De actifloor gietvloeren kunnen ‘s nachts of in het weekend geplaatst worden zodat het proces niet of nauwelijks vertraging oploopt.Onverslijtbaar en slipvast, op maat van Autosector- en garagebedrijven!

Auto’s en vloeren, het is niet altijd een ideale combinatie. Maar de acrylaatvloeren van actifloor zijn zo hard dat ze probleemloos het gewicht van een wagen kunnen dragen. Verschillende graden van slipvastheid verhogen het comfort van uw acrylaatvloer.


De zuren en oliën die in een garage weleens op de grond belanden beschadigen de vloer geenszins. De makkelijke en snelle reiniging zorgt voor een vlot werkverloop.

Epoxy

ons uitgebreid aanbod

kunststofvloeren

Veilingstraat 57 • 2320 Hoogstraten

T +32 497 880 121  • F +32 3 314 34 02

info@actifloor.be


© actifloor • webdesign www.giraffix.be